Носителят на Златен глобус Юън Макгрегър усилено преговаря за завръщането си в

...
Носителят на Златен глобус Юън Макгрегър усилено преговаря за завръщането си в
Коментари Харесай

Юън Макгрегър се завръща като Оби-Уан Кеноби

Носителят на " Златен глобус "  Юън Макгрегър интензивно договаря за завръщането си в ролята на Оби-Уан Кеноби в сериал (част от франчайза на " Междузвездни войни " ) . Новата стрийминг платформата Disney+ ще започва на 12 ноември и ще даде шанс на филмовия колос да разшири вселената на  и с ефирен артикул, в който действието се развива към героя на Макгрегър. Сериалът към момента няма име, като е третият, въодушевен от далечната вселена, с който Disney ще се прицели към по-голяма публика за новата платформа, съперник на Netflix и Hulu.

Юън Макгрегър за финален път беше в ролята на Кеноби във кино лентата от 2005 година " Междузвездни войни: Епизод III - Отмъщението на ситите " . В момента актьорът се снима в продълженията на " Сиянието "  – Доктор Сън ".



Друг предстоящ план e  " Мандалориецът " , отпред на който застава режисьорът на новия " Цар Лъв " – Джон Фавро (който е и сценарист и изпълнителен продуцент). Действието ще се развива след " Междузвездни войни: Епизод VІ Завръщането на джедаите ". 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР